VERZORGING VOOR KAT & HOND
Uw huisdier verdient een goede verzorging!

Vachtproblemen

Huid- en vachtproblemen bij honden

Last hebben van jeuk, kale plekken, schilfers, extreem verharen, rode oren en pootje bijten

Jeuk en ellende!

Wij horen vaak over honden die huid- en vachtproblemen hebben. In verhouding zijn het er veel. Veel baasjes hebben er mee te maken en willen graag een oplossing. Honden kunnen last hebben van jeuk, kale plekken, schilfers, extreem verharen, rode oren en pootje bijten. Vaak ruikt de hond daarbij ook alles behalve lekker. Honden hebben soms last van één van de verschijnselen, maar vaak is er ook een combi van verschillende klachten. De hond wordt vaak futloos, of juist tegenovergesteld, heel druk van alle jeuk en ellende.

Vaak is er al van alles geprobeerd en heeft de dierenarts er al naar gekeken. Maar heel vaak is de verbetering tijdelijk en komen de problemen na een poosje terug. Hoe kan dat nou?

Vaak ligt het aan “verkeerde” voeding

In de meeste gevallen ligt de oorzaak in de voeding. Nu denkt u misschien: ‘Hoezo? Ik geef mijn hond goede voeding, niks mis mee!’ Maar de hond kan dan toch de eiwitten niet goed verteren en afbreken, waardoor afvalstoffen ontstaan, die zich ophopen onder de huid. Zij blijven daar sluimeren, tot het moment dat zij via de huid een weg naar buiten zoeken. Dan beginnen de zichtbare problemen, terwijl het in de hond dus al een tijdje niet goed gaat. Het probleem heeft zich opgebouwd.

 SOCIAL MEDIA

Vragen?
Of interesse in de werkzaamheden van Linda?
Laat het weten!

KVKnr 68523475
Bank NL03 ABNA 0418045577
Btw-idnr NL001441414B30

SOCIAL MEDIA