VERZORGING VOOR KAT & HOND
Uw huisdier verdient een goede verzorging!

Over mij

Ik ben Linda van Tongeren en ben eigenaresse van trimsalon Trimfris. Van jongs af aan heb ik een passie voor dieren. Bijvoorbeeld voor honden, katten, vogels, schildpadden, cavia’s en vissen. Vanaf mijn tiende jaar zorg ik voor honden en katten Europese kortharen (Vlekje en Punkie) en Pers (Moustache). Mijn eerste hond was Dwergpinscher (Rakker) een wens werd vervuld voor mij na lang vragen of ik alsjeblieft een hond mocht.  Later kwam er nog een Dobermann (Astor) bij. Ik had de volledige verantwoordelijkheid voor deze honden. Toen ik op mijzelf ging wonen hebben 2 Golden retrievers (Nestor en Spike) bij ons gewoond, ze zijn beiden ongeveer 12,5 jaar geworden. Onze Europese korthaar kat (Milou) is 17 jaar geworden. Nu woont Sem (Labradoodle) van 5 jaar bij ons. En tevens hebben we aquaria met o.a. discusvissen en schildpadden.  

Omdat ik graag met dieren werk ben ik de opleiding hondentrimmen gaan volgen. Ik heb bij een grote dierenartspraktijk in de trimsalon stage gelopen en bij een vrijgevestigde trimsalon. Waar ik rassen en kruisingen van rassen heb leren knippen, effileren, scheren en plukken. Tevens heb ik ook katten getrimd.
Ik heb mijn opleiding hondentrimmen bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut) in Bunnik gevolgd en ben gediplomeerd hondentrimster.
In overleg met u worden alle rashonden getrimd naar de laatste rasstandaard. Rasloze honden worden naar uw keuze of die van mij getrimd. Ook voor regelmatige borstel- en kambeurten, wassen van uw hond kunt u bij mij terecht.
Uw hond krijgt bij mij in de salon een individuele behandeling zodat hij/zij in een rustige sfeer de juiste verzorging en aandacht krijgt.
Ik ben in bezit van verschillende certificaten: o.a. EHBO, efficiënt werken en poedel, labradoodle en Pomeranian in model zetten.
Ik blijf mij verder ontwikkelen door het volgen van workshops. Lees vakliteratuur en ga naar vakdagen.SOCIAL MEDIA

Vragen?
Of interesse in de werkzaamheden van Linda?
Laat het weten!

KVKnr 68523475
Bank NL03 ABNA 0418045577
Btw-idnr NL001441414B30

SOCIAL MEDIA